Un matí d’alta competició a Girona-Palau

El Zentro Basket Madrid guanya amb contundència. El conjunt madrileny ha estat superior des del salt inicial, amb un joc molt coral on tots han aportat. El QBasquet Sant Cugat no ha perdut la cara en el partit en cap moment, però el seu rival no s’ha relaxat i ha ampliat la seva diferència fins al 88-21 final.

El KK Partizan aconsegueix una treballada victòria. El partit ha començat molt igualat, amb els dos equips lluitant cara a cara. Tanmateix, el CB Santa Coloma s’ha quedat sense anotar durant tot el segon quart, i ha rebut un parcial de 0-15. Els catalans han lluitat durant tota la segona part però el seu rival no s’ha deixat sorprendre mostrant un joc molt sòlid i constant.

JAC Sants s’emporta un igualadíssim partit. El conjunt català s’ha posat per davant des del primer minut gràcies als 19 punts de David Cambero. Ara bé, el València no s’ha rendit i ha aconseguit donar-li la volta a l’electrònic a minut i mig per al final. En aquest moment, ha aparegut la figura de Pol Freixas per anotar un triple decisiu i donar-los-hi la victòria als barcelonins.

L’UBSA guanya amb comoditat. El conjunt barceloní ha agafat ràpidament un avantatge superior a la desena de punts i ja no l’ha deixat escapar. El conjunt basc ha intentat la remuntada tímidament però, cada vegada que escurçaven la distància el seu rival tornava a allunyar-se mitjançant la defensa i els triples. Al final, els catalans han guanyat el partit per un clar 34-56.